Flaneerstokken, voor de mooiste wandelstokken Over ons

Over onswww.flaneerstokken.nl is onderdeel van Comfort Totaal.
Comfort Totaal is een interwinkel met hulpmiddelen en gemaksproducten zoals scootmobielen, rollators, toiletverhogers, keukenhulpen en nog veel meer.

Op www.hulpplus.nl verkochten we al vaak wandelstokken en loopkrukken maar na een bezoek aan onze leverancier kwamen wij erachter dat er meer is dan de standaard opvouwbare wandelstokken en gewone houten wandelstokken. Het assortiment is zelfs zo groot dat we het nodig vonden om een aparte webwinkel te maken met alleen de stokken.

Wij hebben het flaneerstokken.nl genoemd omdat u met deze stokken gezien mag worden. Dus niet wandelen maar flaneren!
Ook erg leuk als cadeau voor opa of oma of misschien voor de komende feestdagen.

Wij hopen dat u binnen dit uitgebreide assortiment precies de juiste flaneerstok kunt vinden. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt nu ook de showroom van Zorgoutlet Midden Nedeland bezoeken in Ermelo. Een deel van ons assortiment is te zien in deze showroom. Heeft u een bepaald model op het oog, bel of mail altijd eerst even of dit model op voorraad is in onze showroom.

SHOWROOM:
Zorgoutlet Midden Nederland
Stationsstraat 74B
3851 NK Ermelo
Open dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:30 uur, en zaterdat tussen 10.00 en 14.00 uur.
Parkeren kan gratis aan de Bree (met parkeerschijf) en de dichtstbijzijnde invalidenparkeerplaats is aan de Weegakker t.h.v. nummer 47.

Met vriendelijke groet,

Danielle Meloen
info@flaneerstokken.nl