Hoe werken wij

Wij hebben een instructievideo gemaakt die u kan helpen een bestelling te plaatsen in onze webwinkel.Welkom in de webwinkel van Flaneerstokken
Dit is de aparte internetwinkel van Hulpplus (www.hulpplus.nl) met een uitgebreid assortiment stokken.

Assortiment
Bij Flaneerstokken vindt u het meest uitgebreide assortiment wandelstokken van trendy tot klassiek tot zeer exclusief.
Hulpplus biedt gemaksproducten en hulpmiddelen die u helpen met de kleine ongemakken en de grote ongemakken.
U kunt bij Hulpplus terecht voor een groot aanbod aan middelen die u helpen en ondersteunen bij alledaagse handelingen. Zoals bijvoorbeeld het openmaken van potten, pakken en flessen, maar ook hulp bij het aankleden, wassen, eten en drinken. U kunt het zo gek niet verzinnen of Hulpplus heeft het of gaat voor u op zoek!


Assortiment naast de webwinkel
Bij Flaneerstokken vindt u alleen wandelstokken bij Hulpplus vindt u een vast assortiment hulpmiddelen dat regelmatig wordt uitgebreid met de nieuwste producten. U kunt deze website regelmatig raadplegen voor het laatste nieuws.
Niet alles staat op de website, dus zoekt u iets wat u niet kunt terugvinden op de website neem dan via de e-mail of telefonisch contact met ons op en dan kunnen we u misschien verder helpen of doorverwijzen.

Bestellen
U kunt uw bestelling doen via internet, maar u kunt het ook telefonisch doorgeven elke werkdag tussen 10:00 en 16:00 uur.

Levertijden
De meeste wandelstokken hebben wij niet op voorraad, maar de gemiddelde levertijd is ongeveer 1 tot 1,5 week. Wij doen ons best u zo goed mogelijk te informeren over de levertijden.

Cadeaubon
Heeft u een cadeaubon gekregen en wilt u deze graag verzilveren dan kunt u tijdens het betalen kiezen voor 'cadeaubon' en vervolgens het bonnumer vermeld op de cadeaubon invullen in het bestelformulier in de kortingscode-balk of u mailt ons het nummer later door zodat wij het met u verrekenen.

Verzendkosten
Wij zullen proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden voor u. Alle pakketten tot 10 kilo worden bij u thuis bezorgd voor €3,95  en in Belgie voor €7,50 Wanneer uw bestelling door de brievenbus past en niet met de pakketpost mee hoeft zullen wij de verzendkosten zoveel mogelijk verlagen. Soms kiezen wij ervoor om een pakket wat wel door de brievenbus past toch met de pakketpost te verzenden om dat de producten dan verzekerd zijn. Voor verzendkosten naar het buitenland kunt u het beste contact opnemen met ons, dan berekenen we deze kosten voor u.

Vergoedingen
Wandelstokken vallen helaas niet binnen het vergoedingenpakket van de zorgverzekaar of gemeente. Wellicht kunt de factuur wel indienen bij de belastingdienst aan het einde van het jaar.

Retour
u kunt een besteld product binnen 14 dagen retour zenden, mits onbeschadigd en eventueel in originele productverpakking. Wilt u iets retour zenden naar ons, neem dan eerst contact met ons op hoe u dit kunt doen. U krijgt van ons het aankoopbedrag retour inclusief verzendkosten, u betaalt de kosten voor het retour zenden aan ons dan zelf. Op deze manier delen wij in die kosten.
Is een artikel beschadigd bij u aangekomen, neem dan contact met ons op voor een vervangend product of onderdeel.

Openingstijden
Onze internetwinkel is altijd open, op internet kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week rondkijken en bestellen.
Wij zijn tijdens werkdagen te bereiken op telefoonnummer 0341-455382, mochten wij net even niet aan de lijn kunnen komen dan kunt u een bericht achterlaten en zullen wij u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Demonstraties
U kunt Hulpplus ook uitnodigen om bij u langs te komen om alle hulpmiddelen te demonstreren, bijvoorbeeld voor uw club, vereniging of stichting. Maar Hulpplus kan ook bij u thuis langskomen zodat u de hulpmiddelen kunt zien, voelen en uitproberen (vanaf 8 personen).
Voor meer informatie kunt u het beste telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.

Heeft u vragen of opmerkingen dat kunt u gerust een e-mail sturen naar info@flaneerstokken.nl of bellen met 0341-455382. In het geval u op zoek bent naar een product dat niet op de website staat, neemt u dan ook contact op dan kunnen wij samen op zoek naar een oplossing.